PROFIL TVRTKE
Vrlo intenzivna suradnja s renomiranim proizvođačima koje ekskluzivno zastupamo, a uz istovremeno razumijevanje potrebe krajnjih korisnika u središtu je sveobuhvatne ponude današnjeg Meditronik d.o.o.. Osobitu pažnju provodimo u pružanju svih potrebnih usluga održavanja i popravaka kako za pojedinačne proizvode tako i za složenije sustave. Poznavajući sve protokole i procese, ovlašteni i educirani tim tvrtke Meditronik d.o.o. sve popravke i tekuće održavanje provodi vrlo brzo i pouzdano.

Prednost Meditronik d.o.o. je mogućnost individualnog i orijentiranog projektiranja različitih tehnoloških rješenja osobito sustava za detekciju različitih prometnih prekršaja kao što su vožnja nedozvoljenom  brzinom, prolaska kroz crveno svjetlo, vožnja nedozvoljenom prometnom trakom (trakama kojom prometuju isključivo autobusi, tramvaji, taxi itd.).

Tehnologija koju nudimo je iznimno pouzdana, jednostavna za rukovanje i u većini izvedbi potpuno automatizirana. Ista omogućuje post-obradu rezultata koristeći sofisticirana programska rješenja koja se kontinuirano razvijaju.

KVALITETA
Za upravljanja kvalitetom Meditronik d.o.o. prvi je puta certificiran u lipnju 2012 od strane DQS sukladno tematskom DIN EN ISO 9001:2008.

ISO 9001:2015 Certifikat

ISO 9001:2015 Certifikat [pdf 741 KB]

POVIJEST
MEDITRONIK d.o.o. je započeo sa radom 1997 godine. U proteklih 18 godina rada tvrtka se osobito posvetila projektiranju, prodaji, održavanju i servisu  najnovijih tehnoloških rješenja u području povećanja cestovne sigurnosti. Osim navedenog Meditronik d.o.o. je specijaliziran u području prodaje i servisa uređaja za provjeru vjerodostojnosti putnih dokumenata, novčanica, prometnih dokumenata, brojeva šasije vozila itd. U svom portfelju već dugi niz godina nudimo i različite proizvode za forenzičko istraživanje i kriminalističku tehniku svjetski renomiranih proizvođača.

CILJ
Diljem svijeta na cestama izgubi život gotovo 1,3 milijuna ljudi svake godine, dok je ozlijeđenih čak 50 milijuna kuna više (prema podatcima Svjetske zdravstvene organizacije iz 2009.) Misija Meditronik d.o.o. je pridonošenje smanjenju ove dramatične brojke. Distribuiramo i održavamo uređaje za mjerenje brzine vozila i kontrolu prolaska kroz crveno svjetlo tvrtke koja je u ovom portfelju već više od 50 godina vodeća u svijetu. Želimo omogućiti dostavljanje idealnog rješenja za svaku prometnicu, svrsishodnu instalaciju opreme te smo zbog toga na stalnom raspolaganju kako bi smo Vam osmislili i proveli prilagođena rješenja za vlastite situacije i potrebe. Ukoliko spasimo barem jedan ljudski život naš će cilj biti ostvaren!