•  
  •  

Naslovna

Meditronik d.o.o. gotovo punih 2 desetljeća (od 1997.) ima istu i jasnu viziju, a to znači biti vodeći regionalni distributer različitih proizvoda i sustava za nadzor cestovnog prometa uzrokujući izravno povećanja njegove sigurnosti (laserski i radarski uređaji za mjerenje brzine vozila, uređaji za nadzor prolaska kroz crveno svjetlo, kontrola prolaska zabranjenom prometnom trakom …), uređaja za preliminarnu detekciju droga i alkohola u ljudskom organizmu, uređaja za provjeru vjerodostojnosti putnih dokumenata, ”CSI” proizvoda za jednostavne i kompleksne kriminalističko forenzičke pretrage, programskih rješenja i specijalne mjerne opreme za vještačenje prometnih nezgoda, programskih rješenja za automatiziranu obradu prekršaja u cestovnom prometu, specifičnih rješenja za optimizaciju prometa u urbanim sredinama itd.

Svojim integritetom, izvrsnošću i timskim radom djelatnici naše tvrtke odgovorno i sa uvažavanjem sadašnjim i budućim klijentima pružaju traženi proizvod ili željeno rješenje koje neizostavno dovodi do našeg primarnog cilja – klijentovog dugoročnog zadovoljstva.

Korisnicima naših proizvoda i usluga posvećujemo konstantnu pozornost, pružajući
edukaciju i upute o korištenju proizvoda.

Ubrzan tehnološki razvitak zahtijeva našu neprekidnu pažnju, kako bismo i na našem
tržištu imali za ponuditi suvremen, bolji, točniji i brži proizvod. Upravo iz tog razloga, naša je poslovna strategija vrlo smjela i jednostavna – konstantno unapređivanje kvalitete usluge,
promptno donoseći nove svjetske tehnologije direktno na naše tržište.