•  
  •  

Gatso

GATSO RAZLIKA
Nezgode u cestovnom prometu često dovedu do ozbiljnih ozljeda ili smrti. To pak ima veliki društveni utjecaj u smislu boli, patnji i gubitku. Mnogo toga se može spriječiti. Gatso je i  dalje posvećen istoj viziji koja ga je vodila i prije više od 50 godina: postizanje sigurnijeg prometa.

Takva vizija i nas tjera da pronađemo najbolje moguće rješenje za svakog kupca. Mi smo prilagodili Gatso tehnološka rješenja i usluge koje se podudaraju s posebnim zahtjevima naših klijenata. Gatso povijest inovacija je jedinstvena, a njihova pažnja posvećena detaljima je neusporediva. Gatso je postavio najstrože standarde kritične za opremu kako bi se osiguralo da proizvedeni sustavi točno snime najveći mogući broj vozila.

Danas, Gatso kao vodeća tvrtka je izgradio tim sa više od 100 zaposlenih i više desetaka međunarodnih partnera. Uz uspostavljenu organizacijsku strukturu i izravnu komunikaciju,Gatso i Meditronik d.o.o. pruža podršku našim klijentima kroz svaku fazu odnosa.

GATSO

GATSO

GATSO SIGURNOST PROMETA NA CESTAMA
Gatso misija je znatno pridonijela smanjenju dramatične brojke prometnih nezgoda. T je učinjeno kroz učinkovitu primjenu Gatso rješenja i tehnologije u segmentu sigurnosti na cestama instalirajući svoja vodeća rješenja te pružajući korisne savjete pri izradi projekata.

Učinkovita strategija za sigurnost cestovnog prometa mora se sadržavati tri važna elementa: Inženjerstvo, obrazovanje i kažnjavanje prekršitelja. Inženjering uključuje poboljšanja i investicije u prometnice, vozila i srodne značajke, sustave i opremu za nadzor sudionika u prometu. Obrazovanje znači stvaranje društva orijentiranog većoj sigurnosti kroz istraživanje, analizu, izobrazbu, podizanju svijesti i publiciteta. Kažnjavanje i naplata kazni se vrši poradi provođenja zakona o prometu, pravila i propisa čime se kao sekundarni rezultat postiže optimizacija sigurnosti u prometu i unapređuje  harmonizacija protoka prometa.

GATSO TEHNOLOGIJA
Gatso nudi state-of-the-art tehnologiju za najveće izazove sigurnosti cestovnog prometa. Na Gatso svaki instalacija je osmišljen i provodi da bi se zadovoljile situacija i sigurnosti cestovnog ciljeve. Sva naša rješenja su izgrađena na desetljećima iskustva i najsuvremenijom tehnologijom. Možete računati na Gatso za potpunu pouzdanost i najviše performanse.